ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

freeShip txt

Για παραγγελίες άνω των 49 €
δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής για τον ν. Αττικής

 

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε: 22 990 47 990 και 697 961 07 03

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όλο το site του e-glykoriza.gr σαν υλικό αποτελείται πνευματική ιδιοκτησία της Α.Β.ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε και εμφανίζεται στο διαδίκτυο μόνο για αγοραστική χρήση. Απαγορεύεται βάσει νόμου η αναδημοσίευση & αναπαραγωγή σε οποιαδήποτε μέσο χωρίς εγγραφή άδεια από τον υπεύθυνο, Ιδιοκτήτη του e-glykoriza.gr

Το e-glykoriza.gr λαμβάνοντας τα στοιχεία σας, δεσμεύεται να τα χρησιμοποιήσει μόνο & μόνο για τη διεκπεραίωση της διαταγής (παραγγελιάς) που δώσατε και συμμορφώνεται με την ισχύουσα ελληνική-διεθνή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

E-GLYKORIZA.GR

To e-glykoriza.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση & τρόπους διεξαγωγής αγοράς / πώλησης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο τρόπος Αποστολής και Μεταφοράς των προϊόντων, όπως επίσης και το κόστος της μεταφοράς ή αντικαταβολής, μπορεί να αλλάξει χωρίς κάποια ειδοποίηση. Ο πελάτης ενημερώνεται για αυτό από την αντίστοιχη Σελίδα που αφορά τους τρόπους Αποστολής και Τρόπους Πληρωμής.

Το e-glykoriza.gr έχει το δικαίωμα να αλλάξει την τιμή του προϊόντος ή και το κόστος της μεταφοράς, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από τον Πελάτη, μόνο εφόσον προηγηθεί ενημέρωση προς τον Πελάτη για την αλλαγή αυτή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το e-glykoriza.gr με ευαισθησία & αξιοπιστία δηλώνει ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε από τις εγγραφές & εισαγωγές θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την εξυπηρέτηση & εκτέλεση της εντολής παραγγελιάς που μας δίνετε και για μελλοντικές διαφημιστικές ενέργειες-προσφορές και ο πελάτης το δέχεται με το που διενεργεί αγορές από το e-glykoriza.gr και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Μόνο το e-glykoriza.gr είναι ο παραλήπτης των στοιχείων σας για τη διενέργεια της συναλλαγής μεταξύ των πελατών της, όπου είναι και απαραίτητα. Τα στοιχεία του πελάτη ανακοινώνονται μόνο στον ίδιο(μετά από έλεγχο ) όπου έχει το δικαίωμα διόρθωσης, αντίθεσης, ανακαλέσεις σύμφωνα ,με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Το e-glykoriza.gr χρησιμοποιεί προς όφελος όλων τις τελευταίες τεχνολογικές δικλίδες ασφάλειας όπως (IP protection, δικτυακές ασφάλειες του πελάτη, SSL (μόνο στην σελίδα εισαγωγής στοιχείων πιστωτικής κάρτας) protection τελευταίας τεχνολογίας κρυπτογράφησης & κλειδώματος δεδομένων,ID protection προστασία ταυτότητας, δεδομένων του e-glykoriza.gr). Εντούτοις το e-glykoriza.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύου στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με την λήψη πρόσφορων μέτρων ασφαλείας που επιβάλλεται από την υπάρχουσα νομοθεσία και την σχετική οποιαδήποτε υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης (πελάτης) από την είσοδο στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα e-glykoriza.grπαρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες - μέλη - πελάτες του με την από κοινού αποδοχή των ακόλουθων Όρων Χρήσης .

Εφόσον, επισκέπτεστε, επικοινωνείτε και πραγματοποιείται παραγγελίες μέσω του eglykoriza.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους και παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Η eglykoriza.gr παρέχει στους επισκέπτες - μέλη - πελάτες της, περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με το αυτό.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο e-glykoriza.gr, (κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες, ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, κ.λ.π.), είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος e-glykoriza.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Προϊόντα, υπηρεσίες, επωνυμίες, εμπορικά σήματα ή διακριτικά γνωρίσματα τρίτων που εμφανίζονται στο e-glykoriza.gr, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν και τη σχετική ευθύνη.

Τα μέλη-συνεργάτες του e-glykoriza.gr μπορούν να δημιουργήσουν έναν υπέρ-σύνδεσμο (hyperlink) για το e-glykoriza.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους μετά από έγγραφη συγκατάθεση.

Απαγορεύεται, η οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το e-glykoriza.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο χρήστης ,εγγράφεται και χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του και όταν συμμετέχει σε προωθητικές ενέργειες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Για την εγγραφή του χρήστη στις υπηρεσίες του e-glykoriza.gr και την δημιουργία λογαριασμού του, ο χρήστης συμφωνεί να παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται, επίσης να διατηρεί και να ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται πάντα αληθή, ακριβή, έγκυρα, και ενήμερα. Μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής, θα παραλάβει σχετική επιβεβαίωση εγγραφής μέσω e-mail. Οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι, για την διαφύλαξη των κωδικών, την σωστή χρήση του λογαριασμού τους, και οφείλουν να ειδοποιούν άμεσα το Ηλεκτρονικό Κατάστημα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε πιθανή παραβίαση ασφάλειας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών,για την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του, την ενημερωτική υποστήριξη των, την ενημέρωση τους σχετικά με προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και για την βελτίωση της ιστοσελίδας.

Η e-glykoriza.gr,επίσης, δύναται, να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των χρηστών της σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα , που συνεργάζονται με την e-glykoriza.gr, για την υλοποίηση των προαναφερόμενων σκοπών.

Τα δε νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την eglykoriza.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας ,για την παροχή και μόνο, των πιο πάνω υπηρεσιών.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την διακοπή αποστολής ενημερωτικού υλικού.

Τα Cookies είναι αρχεία που αποστέλλονται στον χρήστη όταν επισκέπτεται μια ιστοσελίδα και μελλοντικά θυμούνται τις προτιμήσεις και τις επιλογές του χρήστη και βοηθούν στη βελτίωση-επιλογή των πληροφοριών και υπηρεσιών που του εμφανίζονται μέσω της ιστοσελίδας. Ο χρήστης μπορεί να εμποδίσει την αποθήκευση των cookies αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή στον υπολογιστή του. H διεύθυνση IP δε, κρατείται μόνο για τεχνικούς και στατιστικούς λόγους.

Η eglykoriza.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή κοινοποίηση (για κανέναν λόγο πέραν των πάρα πάνω), των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας σε οποιοδήποτε τρίτο φορέα.

Η εταιρία μας με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει έχει ενσωματώσει στον παρόντα δικτυακό τόπο το εργαλείο BestPrice 360 Analytics, στο πλαίσιο εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και στοιχείων απόδοσης από τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην αντίστοιχη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών προϊόντων www.bestprice.gr, στην οποία συμμετέχει. Το BestPrice Analytics 360 επιτρέπει τη διαβίβαση στο BestPrice.gr αποκλειστικά ανώνυμων δεδομένων, σχετικά με την κίνηση των χρηστών στον παρόντα δικτυακό τόπο (επίσκεψη ή παραγγελία και αγορά προϊόντων) για την εξαγωγή των αντίστοιχων στατιστικών αποτελεσμάτων και για τη βελτίωση των ενεργειών marketing.

ΕΥΘΥΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του eglykoriza.gr, παρέχονται στους χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος "ως έχουν".

Το eglykoriza.gr για, πληροφόρηση-ενημέρωση και βοήθεια, για την επιλογή των προϊόντων και των υπηρεσιών του από τους χρήστες του, χρησιμοποιεί δεδομένα που αφορούν τις οδηγίες χρήσης και τα συστατικά των προϊόντων βάσει των πληροφοριών από τις εκάστοτε εταιρείες και δεν παρεμβαίνει σε αυτές ,τροποποιητικά με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιοδήποτε λόγο. Το eglykoriza.gr δεν δύναται να εγγυηθεί για τα ακριβή χαρακτηριστικά, την ποιότητα, την καταλληλότητα των πωλούμενων προϊόντων για οποιοδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, ούτε εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών.Τέτοιες εγγυήσεις παρέχονται μόνο από τους κατασκευαστές των προϊόντων και ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνεται γι’ αυτές από τις συσκευασίες των προϊόντων.

Το eglykoriza.gr, δεν δύναται να εγγυάται ότι το περιεχόμενο των προϊόντων και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του, θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των χρηστών του και επίσης, δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση αλόγιστης χρήσης οποιουδήποτε προϊόντος.

Το eglykoriza.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση των δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ανταλλαγή πληροφοριών μέσω Διαδικτύου (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.α.), δεν έχει πάντα την απόλυτη ασφάλεια, καθώς ενέχει κινδύνους ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτα πρόσωπα, μη εξουσιοδοτημένα. Το eglykoriza.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι οι ανταλλαγές πληροφοριών μέσω Διαδικτύου (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α.) δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε βλάβες τέτοιας μορφής, που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Το eglykoriza.gr, δεν φέρει καμία ευθύνη, για τυχόν ζημία η οποία προκληθεί, (σχετική με τη λειτουργία ή τη χρήση του eglykoriza.gr), από επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος ή από τρίτους.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος eglykoriza.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης, υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους.

Για οποιαδήποτε διαφωνία ωστόσο, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια επίλυσης εξωδικαστικά και σε περίπτωση μη επίτευξης επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ώς από κοινού αποδεκτός και πρώτιστος βασικός τρόπος επικοινωνίας, μεταξύ του eglykoriza.gr και των επισκεπτών-μελών-πελατών εκλαμβάνεται ο Ηλεκτρονικός τρόπος επικοινωνίας. Παραγγελίες, επιστροφές, διαφημιστικές καμπάνιες, κ.λπ. θα πραγματοποιούνται μέσα από τις αντίστοιχες φόρμες του ηλεκτρονικού καταστήματος ή με γραπτά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πρόσθετα μέσα επικοινωνίας για παραγγελίες (η ανά περίπτωση) μπορούν να είναι:

E-mail (πέραν της φόρμας) :

Τηλεφωνικά στο, 2299047990 γραμμή 1, για όποια πληροφορία σχετικά με τις παραγγελίες σας ή την επιστροφή σας.

Τηλεφωνικά στο, 6979610703 γραμμή 2, για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Η eglykoriza.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

Α.Β.ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΑΠΤΗ 14β-ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ

ΑΤΤΙΚΗ Τ.Κ 19010

ΑΦΜ.800377026 ΔΟΥ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αρ. ΓΕΜΗ: 119097601000

ΤΗΛ/ΦΑΧ.2299047990 ΚΙΝ.6979610703

Email: 

Web site:www.e-glykoriza.gr

Η εταιρία

Η (MULTISTORE GLYKORIZA) Α.Β.ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε διακινεί από το 2001 μία μεγάλη και εξειδικευμένη σειρά προϊόντων τα οποία αφορούν σχολικά είδη, είδη γραφείου, χαρτικών, αναλώσιμα Η/Υ, είδη νηπιαγωγείου και χόμπι, είδη σχεδίου, ζωγραφικής, εικαστικών, πρωτότυπα δώρα, μπαταριών,ψιλικών,εποχιακών κάθε τύπου καθώς και παιχνίδια.

Ασφαλείς πληρωμές

piraeus icons

Ασφαλείς πληρωμές με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

Ωρες λειτουργίας

Επικοινωνήστε ελεύθερα μαζί μας,
τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

Δευτ. Τετ. 8:30 – 14:00
Τρ. Πεμ. Παρ.
 8:30 – 14:00 και
απο τις 17:30 εώς τις 20:30
Σάββατο 09:30 εώς 14:30

Επικοινωνήστε μαζί μας

e-Glykoriza Χρήστου Ράπτη 14Β
Καλύβια Θορικού, Τ.Κ. 19010

22990-47990